Groep 7/8 - juf Laura

Welkom op de pagina van groep 7/8!

In groep 7 zitten 14 leerlingen en in groep 8 zitten 9 leerlingen. Wij zijn de bovenbouw van de school. Daarom is het belangrijk dat groep 7/8 een goed voorbeeld geeft aan de rest van de school. In de klas zijn wij veel bezig met zelfstandig werken, plannen van onze weektaak en werken wij ook met thema's. 

In groep 7 leren de leerlingen veel nieuwe stof. Werkwoordspelling gaat een grotere rol spelen en met rekenen leren de kinderen over verhoudingen, tabellen en verhaaltjessommen. In groep 8 is de stof voornamelijk verdiepend. Groep 8 krijgt de eindtoets. Daarnaast ligt de focus dit jaar op een keuze maken voor het voortgezet onderwijs. Via deze link kunt u de VO-gids bekijken: www.devogids.nl

De laatste weken van het jaar zijn aangebroken. Groep 8 heeft de eindtoets gemaakt en de schoolkeuze staat vast. Zij zijn deze laatste weken bezig met het goed afronden van de hun basis schoolcarrière. Daarnaast gaan ze deze weken ook bezig met het zelf plannen van hun schoolwerk en krijgen ze elke week huiswerk mee om hier al een beetje aan te wennen. Ten slotte zijn groep 7/8 druk bezig met het oefenen van de afscheidsmusical. Gelukkig mogen wij ook op kamp dit jaar! Nog een aantal drukke, maar zeer gezellige, weken voor de boeg.  

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT