Groep 7/8 - juf Laura

Welkom op de pagina van groep 7/8!

In groep 7 zitten 14 leerlingen en in groep 8 zitten 9 leerlingen. Wij zijn de bovenbouw van de school. Daarom is het belangrijk dat groep 7/8 een goed voorbeeld geeft aan de rest van de school. In de klas zijn wij veel bezig met zelfstandig werken, plannen van onze weektaak en werken wij ook met thema's. 

In groep 7 leren de leerlingen veel nieuwe stof. Werkwoordspelling gaat een grotere rol spelen en met rekenen leren de kinderen over verhoudingen, tabellen en verhaaltjessommen. In groep 8 is de stof voornamelijk verdiepend. Groep 8 krijgt de eindtoets. Daarnaast ligt de focus dit jaar op een keuze maken voor het voortgezet onderwijs. Via deze link kunt u de VO-gids bekijken: www.devogids.nl

Na een periode thuis werken mogen wij eindelijk weer naar school. De kinderen gaven allemaal aan dat ze de school en hun vrienden/vriendinnen hebben gemist. De komende weken zullen bestaan uit het weer in het ritme komen van school. Daarnaast hebben wij ook genoten van de sneeuw die gevallen is, gezellig met elkaar van de bult!

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl