Groep 5/6 -  juf Ingrid en meester Gerard

Durf te dromen...........

Typhoon, de zanger, schrijver, rapper en inspirator maakte voor Klokhuis een mooie clip over Leonardo da Vinci. Dit gaf groep 5/6 inspiratie voor dit bijzondere thema dat wij volgen in onze school. Wij worden geholpen bij het verwezenlijken van onze dromen en dat zijn veel mensen!

Allereerst zijn onze ouders het dichtstbij, die dromen met ons thuis. In de klas zijn het de klasgenoten en de  professionals die klaarstaan. 

Juf Carin helpt bij het oplossen van bewerkingen van het rekenen in een eigen Veldboeket rekenjasje. Bij het lezen hebben we juf Stella die ons helpt bij het zoeken naar boeken en teksten. 

Om goed te bewegen is er juf Maike, in de zaal van het Dorpshuis of buiten op het veld. We willen graag leren en dan moet je fit en gezond zijn en blijven. Wil je graag over bijzondere onderwerpen nadenken dan is juf Harjet ook nog een keer per week paraat bij HVO. 

Hulp en ondersteuning bij het dagelijkse leren in de groep daar zijn juf Nicole, juf Ingrid en meester Gerard voor beschikbaar. 

De leerlingen in onze groep 5/6 houden van leren, onderzoeken en uitvinden. Gelukkig dromen ze ook nog volop, dat merken we als leerkrachten elke dag. 

Het is fijn om in groep 5/6 van KC Veldboeket te zijn. 

Juf Ingrid en Meester Gerard, 
groepsleerkrachten groep 5/6Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT